tirsdag 19. mars 2013

OVNSSTEKT KYLLING MED PESTO AV SOLTØRKEDE TOMATER

 
Deilig og smakfull kylling med en pesto av soltørkede tomater. Enkel og smakfull middag som du lager på kun 40 minutter. Enjoy!
 
Ingredienser
600 g kyllingfilet
1 ss olivenolje
Salt
Pepper
2 ss pinjekjerner
 
Ingredienser pesto
100 g soltørkede tomater i olje, hakket
1/2 kinesisk hvitløk, finhakket
4 ss pinjekjerner
1 dl olivenolje
  
Salat
Ris

- Kok ris etter anvisning på pakken.
- Sett stekeovnen på 200 grader.
- Ha soltørkede tomater, hvitøk, pinjekjerner og olje i en stavmikser. Kjør det sammen til en grov pasta.
- Legg kyllingfiletene i et ildfast form. Pensle hver kyllingfilet med olje og legg 1 ss pesto på hver kyllingfilet. Bruk baksiden av en skje til å spre pestoen utover, slik at den dekker toppen av hver filet.
- Fordel resten av pestoen i formen.
- Stek kyllingen i ovnen i ca. 30 minutter til den er gjennomstekt. Når du stikker en stekenål i den tykkeste delen av kyllingen skal det komme ut klar kjøttsaft.
- Server med et dryss av ristede pinjekjerner.
- Tilbehør: Ris og salat.
 
Tidsforbruk: 40 minutter.
Porsjoner: 4.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar