tirsdag 16. april 2013

SERRANOSURRET KYLLINGFILET
FYLT MED PESTO OG MOZARELLA

 
Her får du oppskriften på smakfull serranosurret kyllingfilet fylt med pesto og mozarella. Tips: Vær litt forsiktig med saltet fordi kyllingen får saltsmak fra serranoskinken.

Ingredienser
4 stk. kyllingfileter
4 ss hjemmelaget basilikumpesto, oppskriften finner du her
12 skiver serranoskinke
Fersk Mozarella, skåret i tynne skiver
Salt
Pepper
Foccacia, oppskriften finner du her
Salat

- Kok ris etter anvisning på pakken.
- Sett stekeovnen på 220 grader.
- Bank kyllingfiletene flate med en kjøtthammer.
- Smør på 1 ss pesto på hvert kyllingbryst.
- Legg på mozarella.
- Ha på litt salt og pepper.
- Rull kyllingen sammen.
- Legg de i en ildfast form smurt med olje.
- Stek i ovnen i ca. 20 minutter.
- Server kyllingen sammen med ris, salat og foccacia.

Tidsforbruk: 1 time.
Porsjoner: 4 stk.

5 kommentarer:

  1. Dette er en av de beste matrettene jeg vet. Nam nam! :)

    SvarSlett
  2. Såg deilig ut! Liker layouten på bloggen din. Så ryddig og fin. Og her var det mye godt. Legger meg til som følger :)

    Klem Ingrid

    SvarSlett
  3. Såg deilig ut! Liker layouten på bloggen din. Så ryddig og fin. Og her var det mye godt. Legger meg til som følger :)

    Klem Ingrid

    SvarSlett
  4. Har prøvd :) Smakte helt fantastisk :)

    SvarSlett