fredag 24. mai 2013

LAKS MED PURRE, VÅRLØK, ANANAS OG KESAM


Her får du oppskriften på en enkel, god og sunn fiskerett. Du lager den på kun 30 minutter!

I det siste har det vært utrolig hektisk for hele familien. Det har derfor ikke blitt så mye tid til å lage nye spennende retter eller å blogge. I helgen har jeg lyst til å bake, så nå skal jeg sette meg ned å finne en oppskrift på en kake jeg ikke har bakt før. Kanskje inviterer vi noen på en kakebit også!

Ingredienser
500 gr. laksefilet
1 purre, skåret i tynne ringer
3 vårløk, skåret i tynne ringer
1 boks hermetisk ananas i biter.
2 dl kesam
3 ss olivenolje
Ris

- Kok ris etter anvisning på pakken.
- Sett stekeovnen på 200 grader.
- Ha olivenoljen i bunnen av en ildfast form.
- Legg i purre, vårløk og ananasbitene. Hell over ananassausen.
- Legg fisken i skiver på toppen.
- Bruk en t-skje til å fordele kesam rundt fisken.
- Stek i forvarmet ovn i ca. 20 minutter.

Tidsforbruk: 30 minutter.
Porsjoner: 4.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar