mandag 23. september 2013

FISKEGRYTE MED HØSTENS GRØNNSAKER


Nydelig fiskegryte med høstens grønnsaker!

Ingredienser
400 g  torskefilet
6 stk  potet   
4 stk  gulrot 
3 skiver  kålrot  
2 dl  vann  
1 ss  hvetemel  
2 dl  melk  
3 ss  crème fraîche  
Salt og pepper  
Fiskebuljong  
Brød  
 
- Skjær torskefileten i skiver.
- Skjær purre i skiver, potet, gulrot og kålrot i terninger, og legg de i en kasserolle med vann.
-  Kok grønnsakene i ca. 10 minutter.
- Lag en jevning av mel og melk, rør inn i gryten og kok opp.
- Smak til med salt og pepper, og litt fiskebuljong i terning.
- Ha torsken i gryten og la den trekke til den er kokt.
- Rør inn crème fraîche rett før servering.
- Server gryten med brød ved siden av, og dryss gjerne med friske urter.

Tidsforbruk: 20 minutter.
Porsjoner: 3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar